Launch trailer Redeemer: Enhanced Edition

Sla, hak en schiet je een weg door deze intense brawler.

Redeemer: Enhanced Edition is vanaf vandaag beschikbaar voor de Switch. Om dit te vieren heeft ontwikkelaar Buka Entertainment een launch trailer online gezet. Deze kun je hieronder bekijken.

Redeemer is een intense vechtgame die in 2017 uitkwam op Steam. Je speelt als Vasily, een agent met een duister verleden die ooit werkte voor een van de grootste cybernetische wapenontwikkelaars van de wereld. Je vlucht op het moment dat ze je in een cyborg willen veranderen, en hoewel je een nieuw leven probeert op te bouwen in een klooster diep in de bergen, blijft je verleden je achtervolgen. De Enhanced Edition bevat een nieuwe co-op mode, character classes, en meer.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie