Fell Seal: Arbiter’s Mark aangekondigd voor de Switch

De handgetekende indie komt in augustus naar de Switch.

Tactische fantasy RPG Fell Seal: Arbiter’s Mark komt naar de Switch. Dat hebben ontwikkelaars 1C Entertainment en 6 Eyes Studios aangekondigd. De game staat gepland voor 14 augustus. De trailer kun je hieronder bekijken.

Fell Seal: Arbiter’s Mark speelt zich af in Teora, een land dat ooit ten onder ging aan brute moordachtige wezens die de wereld wouden vernietigen. De Council of Immortals hebben daar toentertijd een stokje voor gestoken, en regeren nu het land samen met hun sterfelijke bondgenoten, de Arbiters. Samen behouden zij de vrede in het land.. maar tegen welke prijs? Jij speelt in Fell Seal: Arbiter’s Mark als Kyrie, een Arbiter die op avontuur gaat om het land te beschermen en per ongeluk geheimen bloot legt die de natuurlijke order uit balans brengen…

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie