Originele Switch krijgt een nieuw model

Na het onthullen van de Switch Lite komt Nintendo nu aan met een kleine upgrade voor de standaard Switch. Deze moet in Augustus verschijnen.

Nee het is geen pro, dus geen beter beeld, groter geheugen of iets dergelijks. Om dat maar even duidelijk te hebben. Nintendo heeft bekend gemaakt dat het nieuwe model alleen een stuk betere batterij heeft. Waar het origineel van 2.5 tot 6.5 uur meeging, gaat het nieuwe model tussen de 4,5 en 9 uur mee (Breath of the Wild ca. 5.5 uur). De Lite krijgt ook al een iets betere batterijduur met een accu die tussen de 3 en 7 uur mee gaat.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

5 gedachten over “Originele Switch krijgt een nieuw model

 • 17/07/2019 om 16:31
  Permalink

  Persoonlijk vind ik het goed dat er geen pro versie uitkomt. Ik zou mij als trouwe Nintendo koper van het eerste uur toch wat bekocht voelen.

  • 17/07/2019 om 22:41
   Permalink

   Zelf zou ik een pro niet echt erg vinden. Nintendo staat bekend om aanpassingen. Ds en dsi 3ds en new 3ds etc

 • 18/07/2019 om 10:56
  Permalink

  het is een vernieuwing op de tegra chip die minder stroom pakt en ws iets hoger standaard geclockt is.
  ze moeten wel de chips worden op een kleiner procede gebakken dus mooi meegenomen voor de mensen die nu een switch kopen 🙂 ik zing het wel effe uit met de oude dan maar een powerbank haha.

Geef een reactie