Meer details over release Resident Evil 5 en 6

Meer horror op de Nintendo Switch in aantocht.

Sinds kort kunnen Nintendo Switch-bezitters al aan de slag met Resident Evil 0, 1 en deel 4. Vorige maand is tijdens de E3 presentatie van Nintendo bekendgemaakt dat zowel Resident Evil 5 als 6 ook naar de Switch zullen komen. Vandaag is ook meer informatie onthuld, Resident Evil 5 en Resident Evil 6 zullen 29 oktober verschijnen voor de Nintendo Switch. Per stuk moeten de titels rond de 30 euro gaan kosten.

In Amerika zal ook een bundel verschijnen met drie spellen erin: Resident Evil 4 op cartridge met Resident Evil 5 en 6 als digitale download. Het is niet duidelijk of de bundel ook naar Europa komt. De bundel moet ongeveer 60 Dollar kosten.

Resident Evil 5 verscheen in 2009. Het spel draait om Chris Redfield en Sheva Alomar die een terroristische dreiging in Kijuju onderzoeken. Deel 6 verscheen oorspronkelijk in 2012. Spelers besturen in dit deel verschillende personages, waaronder Leon S.

3 gedachten over “Meer details over release Resident Evil 5 en 6

  • 18/07/2019 om 10:57
    Permalink

    Is dat ik deze titels al op andere systemen heb, waaronder Resident evil 4 zelfs 4x (Gamecube, PS2, Wii en PS4), nog een keer gaat me te ver 😛

    Deel 5 heb ik op de Xbox One en deel 6 op de PS3. Maar wel leuk voor de mensen die hem nog gespeeld hebben hem alsnog te kunnen spelen.

Geef een reactie