Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Monkey Ball: Banana Blitz krijgt remake op de Switch

Alle bananen verzamelen!

Alle bananen verzamelen!

Op de Nintendo Gamecube konden we voor het eerst kennis maken met Super Monkey Ball waarna nog verschillende delen volgden, onder andere voor de Wii, Nintendo DS en 3DS. Later dit jaar kunnen ook Switch-bezitters gaan genieten van de serie. Super Monkey Ball: Banana Blitz zal namelijk een remake krijgen voor de hybride console van Nintendo.

Super Monkey Ball: Banana Blitz verscheen in 2006 voor de Nintendo Wii. Over de remake zelf is nog weinig bekend al is wel duidelijk geworden dat de titel grafisch zal worden aangepakt. Super Monkey Ball: Banana Blitz HD moet op 29 oktober verschijnen. De eerste trailer kun je hieronder bewonderen.