Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bubsy: Paws on Fire! krijgt launch trailer

Bubsy Paws on Fire
De aankomende release in augustus wordt gevierd met een launch trailer.

De aankomende release in augustus wordt gevierd met een launch trailer.

Bubsy: Paws on Fire! werd begin dit jaar aangekondigd voor de Nintendo Switch en volgende maand zal de titel dan ook verschijnen. Onderstaande launch trailer geeft je alvast een voorproefje van het spel.

Bubsy: Paws on Fire! zal meer dan 100 verschillende levels hebben. In totaal kun je kan vier verschillende speelbare personages gebruiken. Het spel is een razendsnelle platforoerm. Choice Provisions heeft vooral veel inspiratie gehaald uit de vorige games die ze hebben ontwikkeld zoals Runner 3.

Vanaf 29 augustus kun je aan de slag met Bubsy: Paws on Fire!