Super Mutant Alien Assault launch trailer

De mensheid staat op het spel in deze razendsnelle arcade game

Super Mutant Alien Assault is sinds eergisteren beschikbaar op de Switch. Om dit te vieren heeft de ontwikkelaar van deze brute arcade game een launch trailer online gezet. Deze kun je hieronder bekijken.

Het verhaal van Super Mutant Alien Assault speelt zich af in de toekomst, waar drie ruimteschepen een ten dode opgeschreven aarde verlaten met de laatste mensen in cryostasis. Kwaadaardige aliens vinden deze ruimteschepen echter al snel, en het is dan ook aan de beveiliging robots aan bord om de laatste mensen in leven te houden.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Super Mutant Alien Assault launch trailer

Geef een reactie