Nintendo Switch piraterij in nieuwste Did You Know Gaming

Enkele feitjes over piraterij op de Nintendo Switch.

Piraterij komt jammer genoeg tot de dag van vandaag nog steeds voor, ook Nintendo heeft hier last van. Het is ondertussen een kat- en muisspel geworden tussen Nintendo en hackers die slechte bedoelingen hebben met het systeem. In de nieuwste aflevering kijkt Did You Know Gaming naar een aantal feitjes rondom piraterij op de Switch. Onderstaande video laat zien welke consequenties je kan oplopen voor het hacken van je Switch.

2 gedachten over “Nintendo Switch piraterij in nieuwste Did You Know Gaming

  • 15/07/2019 om 14:32
    Permalink

    Ik ben bang dat Nintendo de strijd om de deur dicht te houden niet kan winnen. Overal is wel weer een oplossing voor te vinden.

    Mijn ervaring is, is dat de game ervaring vele malen leuker is als je de boel origineel houdt en een gekochte game echt een bezit is. Je gametijd per game is vele malen langer en je hebt echt plezier van je aankoop in plaats van een keuze uit honderden titels die je allemaal 5 minuten uitprobeert en weer aan de kant legt.

    Dat was vroeger al met het kopen van een LP/CD en zo is het ook met games. Althans zo voelt het voor mij.

Geef een reactie