Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Let’s Sing 2019 komt dinsdag naar de Switch

Zing jezelf naar de top!

Zing jezelf naar de top!

Dinsdag 16 juli is het weer zover, dan komt Let’s Sing 2019 naar de Nintendo Switch. Er zal voor het eerst in de Let’s Sing-serie een modus aanwezig zijn waarbij je vijf nummers uit kunt kiezen om daarvan een mixtape te maken. Dit zorgt voor nog meer zingplezier.

Net als bij het vorige deel zijn er ook dit keer weer 30 verschillende hits aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan de nummers There’s Nothing Holdin’ Me Back van Shawn Mendes en Green Light van Lorde. Door middel van een microfoon of smartphone app kun je lekker mee zingen op jouw favoriete liedjes.

Tot slot krijgt de game een compleet in-game redesign met vernieuwde animaties en verbeterde spraakherkenning.

Hieronder is de launch trailer van Let’s Sing 2019 te bekijken: