Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Doug Bowser over het belangrijkste dat Reggie met hem gedeeld heeft

De nieuwe president van Nintendo van Amerika deelt zijn belangrijkste les van zijn voorganger.

De nieuwe president van Nintendo van Amerika deelt zijn belangrijkste les van zijn voorganger.

Reggie Fils-Aime heeft in april van dit jaar, na jarenlange dienst, zijn stokje overgedragen aan Doug Bowser. Recentelijk heeft nieuwssite Mashable gesproken met Bowser over zijn nieuwe rol als president van Nintendo van Amerika. Hier werd ook gevraagd wat het belangrijkste is dat Fils-Aime Bowser heeft meegegeven voordat hij het bedrijf verliet.

Bowser stelde:

Ik denk dat het belangrijkste dat hij met mij deelde, eigenlijk alleen maar het belang en bewondering was voor onze geweldige personages en meeslepende werelden. En dan ook de passie die onze fans daarvoor hebben.

Ik moet ervoor zorgen dat het altijd onze focus is een glimlach op de gezichten van die mensen te brengen. En dat is mijn taak sinds de eerste dag, vanaf het moment dat ik bij Nintendo werkzaam werd, tot ik in deze rol kwam.

Doug Bowser, president Nintendo van Amerika

Bron