Lust for Darkness nu beschikbaar voor Switch

De psychologische horror maakt zijn debuut op de Switch.

SimFabric heeft gisteren aangekondigd dat hun psychologische horror game Lust for Darkness naar de Switch kwam. Ze hebben daarvoor geen release datum gegeven, het kwam gewoon nu uit op de Switch. De game is te downloaden via de Switch e-shop. De trailer kun je hieronder bekijken.

In Lust for Darkness volg je het verhaal van Jonathan Moon die een brief van zijn verdwenen vrouw ontvangt. De brieft brengt hem naar een verborgen victoriaans landhuis waar vreemde occulte ceremonies plaatsvinden, en waar mensen zichzelf verliezen in lust en extase.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie