Kit en Krysta spelen hun favoriete Super Mario Maker 2-levels in Nintendo Minute (deel 3)

Bekijk hier deel 3 van de serie.

Nadat deel 1 en 2 op YouTube zijn geüpload, staat deel 3 van deze serie inmiddels ook online. In deze serie spelen Kit en Krysta hun favoriete levels in Super Mario Maker 2, maar omdat er zoveel leuke levels zijn gemaakt is er nogmaals een aflevering gemaakt. De vier levels die in deze video worden gespeeld zijn The Great Thwomp Climb, The 7 Coins of the Summit, Famished Fish Forest en Three Tricky Towers.

Wist je trouwens ook al dat wij een forum hebben aangemaakt waar het mogelijk is om jouw level ID’s achter te laten? Heb je dus een level die je met ons en andere leden wilt delen, ga dan naar dit forum. We hebben al super veel leuke levels van het forum gespeeld, dus blijf door gaan met bouwen.

De Nintendo Minute is hieronder te bekijken:

Is jouw level inmiddels al voorbij gekomen in een Nintendo Minute? Laat het ons weten in de reacties.

Geef een reactie