[Gerucht] Release datum Luigi’s Mansion 3 gelekt

Amazon Mexico heeft de game een release datum gegeven.

Er is nog niet veel bekend over de release datum van Luigi’s Mansion 3. De game heeft van Nintendo een release datum van 2019 gekregen, maar afgezien daarvan is het akelig stil gebleven rondom de titel.

Daar komt nu misschien verandering in. Amazon Mexico heeft de game namelijk op hun website staan voor 4 oktober. Nu is het zo dat dit natuurlijk niet alles zegt, maar Amazon Mexico heeft eerder release datum’s gelekt. Zo hadden ze bijvoorbeeld de datum van South Pack: The Fractured But Whole en RPG Maker MV voor Switch gelekt, ver voordat er een officiële datum kwam. 4 oktober is daarnaast op een vrijdag, dus het is een realistische datum. We houden jullie op de hoogte!

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

2 gedachten over “[Gerucht] Release datum Luigi’s Mansion 3 gelekt

Geef een reactie