Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Vijfde Tetris 99 Grand Prix is begonnen

Tetris 99
Tetris met verf...?

Eerder schreven we al dat er opnieuw een Grand Prix voor deze Battle Royal game aan zat te komen. Heb jij Tetris 99 al in Splatoon 2 stijl gespeeld?

Tetris 99 is Nintendo’s antwoord op het populaire Battle Royale genre. Je speelt dit spel niet in je eentje of tegen een enkele tegenspeler. Nee in Tetris 99 neem je het op tegen 99 andere spelers!

Door goede combo’s te maken kan je zorgen dat je tegenstanders vervelende rijen op het scherm krijgen. Maar pas op, als je even niet oplet krijg jij misschien wel wat grijze rijen erbij die je weg zal moeten spelen.

Om Tetris 99 onder de aandacht te blijven houden organiseert Nintendo gemiddeld een keer per maand een Grand Prix. Tijdens zo’n evenement zijn er speciale prijzen te winnen. Dit keer kan je een speciaal Splatoon 2 thema vrijspelen.

Vanmorgen om negen uur is de Grand Prix begonnen en hij loopt nog tot dinsdag 16 juli negen uur ’s ochtends. Haal je in deze periode minimaal 100 punten dan zal je ook na deze periode met het Splatoon 2 thema kunnen spelen. Naast de aangepaste graphics hoor je natuurlijk ook de bekende tunes van Splatoon 2 terwijl je aan het spelen bent.

Start jij Tetris 99 dit weekend weer even op om die 100 punten te gaan halen? Laat het ons weten in de reacties.