Volledige Noord Amerikaanse Fire Emblem : Three Houses site opent zijn deuren

Deze site bevat naast informatie nog wat nieuwe footage

Nintendo heeft de deuren van de Noord Amerikaanse site van Fire Emblem : Three Houses geopend. Op deze website kun je je inlezen over de karakters, de school, het gevechtssysteem en nog veel meer. Wil je een kijkje nemen op deze website? Klik dan hier.

Naast deze informatie weergeeft de website ook nog enkele nieuwe gameplaybeelden van het spel. Bekijk deze nieuwe beelden hieronder :

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie