Nieuwe trailer Fire Emblem: Three Houses

De trailer focust zich dit keer op het nobele huis van de Blue Lion.

Nintendo heeft een nieuwe trailer online gezet van Fire Emblem: Three houses. De trailer focust zich deze keer op de personages uit het huis Blue Lion. Zo komen bijvoorbeeld huis leider Prins Dimitri, Dedue en Sylvain aan bod.

De trailer kun je hieronder bekijken. Fire Emblem: Three Houses komt op 26 juli naar de Nintendo Switch.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Nieuwe trailer Fire Emblem: Three Houses

Geef een reactie