Dragon Quest Builders 2 krijgt launch trailer

Bouwen in de wereld van Dragon Quest kan vanaf 12 juli.

Om de aankomende release te vieren is er een launch trailer verschenen van Dragon Quest Builders 2. De game is vanaf aankomende vrijdag beschikbaar op de Nintendo Switch. In de game kun je volop gaan bouwen in de wereld van Dragon Quest. Voor wie nog twijelt of niet kan wachten is er een demo beschikbaar in de eShop.

Het verhaal van Dragon Quest Builders 2 is een vervolg op Dragon Quest II: Luminaries of the Legendary Line, waarbij je de Builder volgt die gestrand is op een eiland met een jongen die aangeeft Malroth te heren. In de game neem je het op tegen de Hargon Order, een organisatie die van plan is de wereld te vernietigen en alle bouwers uit te roeien.

Bekijk de launch trailer hieronder. Ga jij de game in huis halen?

Eén gedachte over “Dragon Quest Builders 2 krijgt launch trailer

Geef een reactie