Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Tetris 99 krijgt een fysieke release

Tetris 99
Maak je klaar voor nog meer Tetris!

Maak je klaar voor nog meer Tetris!

Nintendo heeft vandaag aangekondigd dat Tetris 99 een fysieke versie gaat krijgen. Het spel is al een tijdje gratis te downloaden voor leden van Nintendo Switch online. De fysieke versie krijgt naast de originele game, ook alle content uit de eerder verschenen Big Block DLC. Bovendien zal de fysieke versie geleverd worden met een 12 maanden abonnement voor Nintendo Switch online.

Ook is er naar buiten gekomen dat er later dit jaar twee extra lokale offline-multiplayerstanden aan de DLC gaan worden toegevoegd. Het gaat hier om een Lokale Arena en een Duogevecht. In de eerst genoemde modi neem je het op tegen maximaal 8 lokale spelers. Bij het Duogevecht deel je de Joy-Cons en speel je samen met een vriend Tetris.

Vergeet trouwens niet het speciale evenement wat er aankomend weekend aan zit te komen. Het 5de Grand Prix vind plaats van 12 juli 9:00 uur tot en met 16 juli. Gaan jullie meedoen? Laat het ons dan weten in de reacties.