Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Yo-Kai Watch 4 bevestigd voor Europa

Heb jij de nieuwe trailer al gezien?

Niet geheel onverwacht, wel fijn om te weten.

Niet geheel onverwacht, wel fijn om te weten.

Het vierde deel in de populaire Yo-Kai Watch-serie is in Japan inmiddels al verkrijgbaar en inmiddels is ook bevestigd dat de titel naar het Westen komt. Tijdens een panel op Anime Expo in Japan heeft Level-5 dit nieuws naar buiten gebracht. Eerdere delen verschenen ook in Europa waardoor het nieuws niet heel onverwachts komt. Wanneer we hier met Yo-Kai Watch 4 aan de slag kunnen is nog niet bekend.

Yo-Kai Watch 4 is een Nintendo Switch-titel welke zich afspeelt in de wereld waar de Yo-Kai leven. Dit gebied kennen fans ook van Yo-Kai Watch the Movie: Forever Friends. Eerdere delen verschenen voor de Nintendo 3DS en deel 4 zal dan ook de eerste titel op de hybride console van Nintendo worden. Hiermee zal ook het top-down perspectief verleden tijd zijn en kunnen spelers een grote 3D wereld gaan verkennen.