Yo-Kai Watch 4 bevestigd voor Europa

Niet geheel onverwacht, wel fijn om te weten.

Het vierde deel in de populaire Yo-Kai Watch-serie is in Japan inmiddels al verkrijgbaar en inmiddels is ook bevestigd dat de titel naar het Westen komt. Tijdens een panel op Anime Expo in Japan heeft Level-5 dit nieuws naar buiten gebracht. Eerdere delen verschenen ook in Europa waardoor het nieuws niet heel onverwachts komt. Wanneer we hier met Yo-Kai Watch 4 aan de slag kunnen is nog niet bekend.

Yo-Kai Watch 4 is een Nintendo Switch-titel welke zich afspeelt in de wereld waar de Yo-Kai leven. Dit gebied kennen fans ook van Yo-Kai Watch the Movie: Forever Friends. Eerdere delen verschenen voor de Nintendo 3DS en deel 4 zal dan ook de eerste titel op de hybride console van Nintendo worden. Hiermee zal ook het top-down perspectief verleden tijd zijn en kunnen spelers een grote 3D wereld gaan verkennen.

Eén gedachte over “Yo-Kai Watch 4 bevestigd voor Europa

Geef een reactie