Gigantamaxing en meer nieuwe info in Sword & Shield trailer

E3 is nog geen maand over en we zijn nog steeds niet echt gewend aan Dynamaxing. Daarom gooit The Pokémon Company maar een nieuwe trailer online met daarin Gigantamaxing.

De trailer laat vooral wat nieuwe Pokémon zien zoals de fairy Pokémon Alcremie, de electric Pokémon Yamper, de rock Pokémon Rolycoly en als laatste de Steel/Dragon Pokémon Duraludon.

Tevens zien we nieuwe personages zoals Chairman Rose, de voorzitter van de Pokémon League en twee nieuwe gym leaders welke de fighting en ghost gyms zullen verdedigen.

Het grootste nieuws van de trailer is de toevoeging van het Gigantamax-en. Naast Dynamax-en zal het in Sword en Shield ook mogelijk worden de Gigantamax-en wat als toegevoegde waarde heeft dat ook de vorm van de Pokémon verandert. Zo zien we dit in de trailer bij onder andere Drednaw en Alcremie. Elke Gigantamax Pokémon heeft een speciale G-Max Move. Hoe deze verschillen van de Dynamax aanvallen is nog niet bekend

Om te kunnen Gigantamax-en heb je een erg specifieke Pokémon nodig. Niet alle Pokémon kunnen namelijk dit doen en daarnaast zal je ook nog een speciale Pokémon binnen die soort nodig hebben. Details hierover zijn ook nog onbekend.

In het officiële persbericht is tevens de volgende pre-order bonus onthuld: ” Als speciale bonus bij de aankoop van het 2-pack ontvang je twee codes (één per spel) waarmee je speciale items kunt bemachtigen die Dynamax Crystals genoemd worden. Door de Dynamax Crystals in het Wilde Land te gebruiken, kunnen Trainers het opnemen tegen Dynamax Larvitar en Dynamax Jangmo-o. Dit zijn Pokémon die je normaal gesproken later in het spel aantreft in speciale Max Raid-gevechten. Tijdens de normale gameplay verschijnt Larvitar niet in Pokémon Sword en Jangmo-o niet in Pokémon Shield. Voor beide versies geldt echter dat je ze door middel van deze Dynamax Crystals kunt vangen.”

Bekijk de nieuwe trailer hieronder:

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

3 gedachten over “Gigantamaxing en meer nieuwe info in Sword & Shield trailer

Geef een reactie