Ghost Parade komt naar de Switch

Red het bos in deze unieke adventure game.

Op de Anime Expo 2019 in Los Angeles dit weekend is bekend gemaakt dat Ghost Parade in november naar de Switch komt. De game werd begin Juli al aangekondigd voor o.a. de Switch, maar een release datum kon toen niet gegeven worden. De trailer kun je hieronder bekijken.

Ghost Parade is een 2D adventure game waarin je het verhaal volgt van Suri, een meisje dat verdwaalt raakt in een mysterieus bos op weg naar school. Terwijl ze een weg naar huis zoekt komt ze de bovennatuurlijke inwoners van het bos tegen, en komt ze erachter dat mensen het bos willen kappen voor economische redenen. Met de hulp van haar nieuwe vrienden begint ze dan ook een race tegen de klok om het bos te redden.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie