Digimon Survive uitgesteld naar 2020

Digimon fans zullen helaas nog wat langer moeten wachten.

Digimon Survive zou oorspronkelijk later dit jaar verschijnen op de PlayStation 4, Xbox One, Switch, en PC. Op de Anime Expo 2019 in Los Angelos dit weekend werd echter aangegeven dat de game vertraagd is naar 2020. Een precieze reden daarvoor werd niet gegeven. Ook werd de opening scene van Digimon Survive laten zien, een lange anime achtige opening waarin alle personages geïntroduceerd werden. Ten tijde van schrijven staat deze echter nog niet online.

Digimon Survive zal een Survival SRPG worden die 2D en 3D combineert in veel verschillende genres. Gesprekken worden veelal weergegeven in 2D afbeeldingen, en de speler zal verschillende keuzes krijgen die invloed hebben op het vervolg van je avontuur.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie