Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ontdek Daily Nintendo ook op social media

Zorg dat je niks mist en volg ons ook op social media.

Zorg dat je niks mist en volg ons ook op social media.

Voor het laatste Nintendo-nieuws ben je natuurlijk op het juiste adres bij Daily Nintendo. Dagelijks schotelen we je het laatste nieuws voor, testen we de nieuwste games en lees je leuke specials. Maar wist je dat je ons ook op verschillende social media kanalen kunt volgen? Op Facebook en Twitter houden onze social media redacteuren je op de hoogte van het belangrijkste nieuws terwijl we op Instagram regelmatig leuke afbeeldingen met je delen.

Wist je bijvoorbeeld al dat we op Facebook al richting de tweeduizend likes gaan? We hopen ook jou binnenkort op onze social media kanalen te mogen verwelkomen!