Switch Online heeft nu meer dan 10 miljoen leden

De online service van Nintendo heeft een nieuwe mijlpaal bereikt.

Ook Nintendo-fans kunnen we tegenwoordig niet meer onderuit; wil je online gamen, dan zul je daar een abonnement voor af moeten sluiten. Waar Nintendo online gaming tot vorig jaar nog gratis aanbood, moeten Switch-bezitters inmiddels een Switch Online-abonnement afsluiten. Hiermee kun je dan online gamen maar ook genieten van verschillende NES-titels.

Inmiddels heeft de online dienst van Nintendo al flink wat leden. In minder dan een jaar tijd zijn er namelijk al meer dan 10 miljoen abonnees. Dit maakte Nintendo bekend tijdens de jaarlijkse meeting voor aandeelhouders. Ter vergelijking: de online dienst van Sony, PlayStation Plus, heeft in bijna 13 jaar 36,3 miljoen leden binnengehaald. De online service van Nintendo is echter duidelijk goedkoper, voor zo’n 20 euro per jaar ben je lid van Switch Online. Sluit je een familie-account af, dan ben je zelfs nog goedkoper uit.

2 gedachten over “Switch Online heeft nu meer dan 10 miljoen leden

Geef een reactie