Donkey Kong Country Returns nu beschikbaar op NVIDIA Shield in China

Donkey Kong Country Returns voor het eerst in Full HD.

Nintendo heeft al een tijdje een samenwerking met NVIDIA waarbij verschillende Wii-titels naar de NVIDIA Shield in China worden overgebracht. Bijzonder aan de titels is dat deze voor het eerst officieel in Full HD te spelen zijn. Eerder uitgebrachte titels betreffen New Super Mario Bros. Wii, Super Mario Galaxy 2 en The Legend of Zelda: Twilight Princess.

Vandaag is daar een nieuwe titel bijgekomen: Donkey Kong Country Returns. Deze titel verscheen eerder al op Wii en 3DS. Nu kunnen spelers in China de game voor het eerst ontdekken, ook in Full HD. Als je benieuwd bent hoe dit eruit ziet, kun je onderstaande video bekijken.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

4 gedachten over “Donkey Kong Country Returns nu beschikbaar op NVIDIA Shield in China

Geef een reactie