Attack on Titan 2 – Final Battle releasetrailer

De grote uitbreiding is nu beschikbaar.

Nu het derde seizoen van de populaire anime Attack on Titan ten einde is gekomen, brengt Koei Tecmo de Final Battle-uitbreiding op hun vorig jaar verschenen A.O.T. 2 uit. Deze DLC voegt alle content uit het derde seizoen van de anime toe aan de game, die in eerste instantie alleen de eerste twee seizoenen besloeg.

De uitbreiding is te downloaden als DLC in de Nintendo eShop, maar de game wordt ook opnieuw fysiek uitgebracht, waarbij de DLC bij het hoofdspel zit inbegrepen. Om de release te vieren, heeft Koei Tecmo een nieuwe trailer gepubliceerd op zijn YouTube-kanaal. De trailer is hieronder te bekijken.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie