Story of Seasons: Reunion in Mineral Town komt ook naar Europa

De remake verschijnt ook gewoon in het westen.

Story of Seasons: Reunion in Mineral Town werd een tijd geleden aangekondigd voor release in Japan. Deze game, een remake van Gameboy Advanced titel Harvest Moon: Friends of Mineral Town en Harvest Moon: More Friends of Mineral Town, zal hier op 17 oktober op de Nintendo Switch verschijnen.

Ontwikkelaar Marvelous heeft nu aangekondigd dat de game ook naar het westen zal komen. Een precieze datum is er nog niet, maar het zal niet heel veel later moeten zijn. Een (Japanse) trailer is in ieder geval al wel verschenen, deze kun je hieronder bekijken.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie