DAEMON X MACHINA Orbital Limited Edition aangekondigd voor Europa

Een speciale versie komt exclusief naar Europa en Australië.

Daemon X Machina werd alweer een tijdje terug voor de Switch aangekondigd en inmiddels komt de release steeds dichterbij. Vandaag is ook bekend geworden dat er een speciale Limited Edition naar Europa komt. Naast een fysiek exemplaar van het spel zelf, bevat de DAEMON X MACHINA Orbital Limited Edition een mooi Arsenal-standbeeld (18 cm), een artbook, een SteelBook en een box met vak in hangarstijl. Deze exclusieve editie kun je hieronder alvast bewonderen.

Daemon X Machina kent mechs die je volledig kunt aanpassen om vervolgens allerlei missies mee te doen. De game bevat een anime-achtige verhaal welke draait om mech-piloten die de mensheid moeten beschermen. Op 13 september zal de game beschikbaar komen. Ga jij de game in huis halen?

Eén gedachte over “DAEMON X MACHINA Orbital Limited Edition aangekondigd voor Europa

Geef een reactie