Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Tetris 99 krijgt Splatoon thema

Tetris 99
Speel mee in een nieuwe Maximus Cup

De volgende Tetris 99 Maximus Cup zal een Splatoon 2 thema krijgen. Op die manier vieren ze het laatste Splatfest wat er aan zit te komen.

Eens in de zoveel tijd heeft Tetris 99 speciale evenementen. Tijdens deze evenementen staat er een speciaal thema centraal. Eerder al konden gamers met een speciaal Game Boy thema aan de slag. Binnenkort zal daar dus een Splatoon 2 thema bijkomen.

Dit evenement aan op 12 juli van start en duurt tot en met 16 juli. Speel je ergens in die periode een potje dan zal je merken dat je in een ander thema speelt dan normaal. Bevalt het Splatoon thema je goed dan moet je flink aan de bak. Wanneer je in deze periode namelijk honderd punten of meer scoort zal je het thema vrijspelen voor later gebruik. Zo kan je ook na de periode met deze stijl blijven spelen.

In voorgaande evenementen van Tetris 99 konden spelers met de hoogste score ook nog eens gratis gouden munten van Nintendo krijgen. Een leuke bijkomstigheid als je toch bezig bent zo veel mogelijk punten te verzamelen.

Tot dusver is het speciale Maximus Cup alleen nog maar voor Japan aangekondigd maar we gaan er vanuit dat dit ook in Europa gehouden zal worden. Kijk je er naar uit om in een ander thema je Tetris potjes te gaan spelen? Laat het ons weten in de reacties.