Winnaar Mario Maker 2-strandlaken bekend

Geniet jij binnenkort van de zon op dit prachtige strandlaken?

De afgelopen week kon je op Daily Nintendo meedoen met een wel heel zomerse prijsvraag. In samenwerking met Nintendo mochten we namelijk een prachtig strandlaken van Super Mario Maker 2 verloten. Om kans te maken vroegen we je naar welke vernieuwing in deel 2 jij het meeste uit keek. Uit alle deelnemers hebben we een gelukkige winnaar getrokken. Namens het hele team feliciteren we: @robomond met als bijbehorende antwoord:

Ik kijk het meest uit naar de nieuwe thema’s! Vooral de nacht modus lijkt me geweldig

Stuur je adresgegevens naar info@dailynintendo.nl zodat we de prijs binnen 3 weken naar je toe kunnen sturen. Veel plezier ermee!

6 gedachten over “Winnaar Mario Maker 2-strandlaken bekend

Geef een reactie