Layton’s Mystery Journey: Katrielle en het miljonairscomplot – Deluxe Edition krijgt releasedatum

Vanaf 8 november kun je aan de slag met deze titel op de Nintendo Switch.

Op 6 oktober 2017 kwam er in Europa een nieuw Layton spel naar de 3DS. Hierin speelde voor het eerst niet Professor Hershal Layton, maar zijn dochter Katrielle Layton de hoofdrol. Vandaag is er naar buiten gekomen dat dit avontuur vanaf 8 november ook op Nintendo’s hybride console te spelen is onder de lange naam: Layton’s Mystery Journey: Katrielle en het miljonairscomplot – Deluxe Edition.

Omdat de Nintendo Switch natuurlijk geen twee schermen heeft, hebben er een aantal aanpassingen plaats moeten vinden voor deze Deluxe Edition. Er is echter ook het een en ander toegevoegd. Zo heeft het spel verbeterde graphics, nieuwe outfits, inbegrepen DLC en maar liefst 40 gloednieuwe puzzels.

Hieronder zijn negen afbeeldingen te bekijken van Layton’s Mystery Journey: Katrielle en het miljonairscomplot – Deluxe Edition:

Ben jij een echte Layton fan? Laat ons dan weten of je ook deze game gaat halen.

Eén gedachte over “Layton’s Mystery Journey: Katrielle en het miljonairscomplot – Deluxe Edition krijgt releasedatum

Geef een reactie