Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Red Faction Guerilla Re-Mars-tered krijgt nieuwe Switch footage

Neem het op tegen de Earth Defense Force!

Neem het op tegen de Earth Defense Force!

Red Faction Guerilla is het vervolg op het originele spel: Red Faction. Het spel gaat over een groep genaamd de “Red Faction” die is opgericht om tegen de Earth Defense Force te vechten. Deze Force is erg onderdrukkend tegenover de bevolking en daarom moeten daarom gestopt worden voordat het te laat is. Het spel speelt zich af in een open wereld waar je het tegen verschillende leden van de Earth Defense Force opneemt met een variatie van wapens. Verder kun je met behulp van verschillende grote machines de omgeving van je vijanden verwoesten.

Bekijk de nieuwe footage van Red Faction Guerilla hieronder :

Hoe vind jij de Switch-versie eruit zien? Laat het ons weten in de reacties!