Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

20 minuten aan Marvel Ultimate Alliance 3 beelden

Marvel ultimate Alliance
Bekijk 20 minuten aan beeldmateriaal van Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order.

Bekijk 20 minuten aan beeldmateriaal van Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order.

Nog 3 weken wachten en dan kunnen Nintendo-liefhebbers aan de slag met deze splinternieuwe Marvel-game exclusief voor de Nintendo Switch. Een nieuwe video is online verschenen met beelden van Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order. De beelden zijn gemaakt door Nineverything en laten verschillende gameplay elementen zien. Je kunt de video hieronder bekijken.

Marvel Ultimate Alliance zijn actie RPG games, waarin spelers zelf hun dream team van superhelden kunnen samenstellen om de schurken te verslaan. Het spel is daarnaast volledig te spelen met vier speler, wat lokaal, split-screen of online kan. De game staat gepland voor release op 19 juli.