20 minuten aan Marvel Ultimate Alliance 3 beelden

Bekijk 20 minuten aan beeldmateriaal van Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order.

Nog 3 weken wachten en dan kunnen Nintendo-liefhebbers aan de slag met deze splinternieuwe Marvel-game exclusief voor de Nintendo Switch. Een nieuwe video is online verschenen met beelden van Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order. De beelden zijn gemaakt door Nineverything en laten verschillende gameplay elementen zien. Je kunt de video hieronder bekijken.

Marvel Ultimate Alliance zijn actie RPG games, waarin spelers zelf hun dream team van superhelden kunnen samenstellen om de schurken te verslaan. Het spel is daarnaast volledig te spelen met vier speler, wat lokaal, split-screen of online kan. De game staat gepland voor release op 19 juli.

Younes

Nintendo Fan in hart en nieren. Ik verzamel alles van Nintendo en heb een passie voor film & muziek. Mijn 3DS friendcode is: 2681-3577-6966. Stuur me een bericht en ik voeg je toe.

Geef een reactie