Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Rare praat over Banjo-Kazooie in Super Smash Bros. Ultimate

Het geheim is eindelijk uit.

Het geheim is eindelijk uit.

Rare heeft gisteren een blogpost gepubliceerd over al het nieuws met betrekking tot de game-ontwikkelaar op E3 ​​2019. Voor Nintendo-fans was een van de grootste aankondigingen de onthulling van Banjo-Kazooie voor Super Smash Bros. Ultimate als een Fighter Pass-personage. Volgens Rare hebben ze sinds vorig jaar met Nintendo samengewerkt aan het bekende duo.

Alles werd in overleg gedaan, van muziek in Spiral Mountain tot de bewegingen van Banjo en Kazooie. Paul Cunningham werd ook specifiek genoemd als “onze puntman om alles te weten te komen over het uiterlijk van Banjo en Kazooie.” Cunningham is Rare’s leidende marketing artist en is al bijna negen jaar bij het bedrijf werkzaam.

Rare zegt dat zowel zij als Nintendo naar de fans hebben geluisterd om het bekende beer en vogel duo in Super Smash Bros. Ultimate te krijgen. Ze zijn erg blij dat ze de toevoeging van Banjo en Kazooie niet langer geheim hoeven te houden en er eindelijk vrijelijk over kunnen praten. Rare kan niet wachten tot spelers hun eindelijk kunnen spelen als ze deze herfst beschikbaar worden als DLC-personages.

Bron