Rise Eterna trailer

Voed je nostalgie met deze tactische RPG, geïnspireerd door de 16-bit era.

Een nieuwe trailer is verschenen voor Rise Eterna, een indie tactische RPG die later dit jaar naar de Swicth komt. De trailer kun je hieronder bekijken.

In Rise Eterna volg je het verhaal van Lua, waarin je haar helpt de mysteries van haar verleden op te lossen. De game is gebaseerd op 16-bit era Japanse strategie games, en je zult tot op 14 personages kunnen rekruten om samen met Lua haar nachtmerries te verslaan.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie