Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

My Nintendo krijgt fysieke beloningen

Eindelijk heb je wat aan al je gespaarde munten!

In het verleden had Nintendo het Club 24/7 programma waarbij je bij aankoop van spellen kon sparen voor leuke Nintendo cadeautjes. Met de komst van My Nintendo was dat afgelopen… tot nu!

Vanaf het begin van het nieuwe puntenprogramma beloofde Nintendo dat er ook fysieke beloningen zouden komen. Lang leek het er op alsof dat een valse belofte was maar vandaag verscheen er dan toch eindelijk iets in de digitale My Nintendo winkel: een aankondiging!

Want het duurt nog even voordat het eerste fysieke product daadwerkelijk te verkrijgen is. Als het goed is moet het ergens in juli online komen. Voor 300 platina munten kan je dan een set kopen van drie verschillende Splatoon 2 posters. Ze worden geprint op kwalitatief goed papier van 50 bij 70 centimeter en daarna verzonden.

Ga jij je munten uitgeven aan deze posters?

Daar zit dan ook meteen het addertje onder het gras, hoewel je niet hoeft te betalen voor de posters zelf moet je wel de verzendkosten betalen. Hierdoor zal je alsnog €6,99 kwijt zijn. Heb je toevallig vrienden of familie in Duitsland wonen dan kan je het daar naartoe sturen voor €3,99.

Naast deze aankondiging beloofde Nintendo ook in de toekomst vaker fysieke beloningen toe te gaan voegen. Hopelijk hoeven we daar niet zo lang op te wachten als op dit eerste fysieke product!

Ga jij deze Splatoon 2 posters proberen te bemachtigen wanneer ze online komen of houden de verzendkosten je tegen? Laat het ons weten in de reacties.