Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Draag een echt Splatfest-shirt tijdens het laatste Splatfest

Ga jij voor het chaos of order shirt?

Bij ieder Splatfest hoort een speciaal t-shirt. Bij dit laatste Splatfest gaat het wel om een heel speciaal shirt!

Uitrusting speelt in Splatoon een belangrijke rol. Natuurlijk helpt het je bepaalde vaardigheden wat sterker te maken maar je kan er ook een heel stuk eigen identiteit mee uitdragen. Voor de Inklings is het namelijk belangrijk om er altijd “fresh” uit te zien.

Wanneer er een Spaltfest gaande is zul je dan ook het hele plein zien vollopen met spelers in twee verschillende shirts. Beide kampen krijgen dan namelijk hun eigen shirt.

Hoewel het leuk is om dit digitaal aan je vrienden te laten zien zou het pas helemaal tof zijn als je dit shirt ook gewoon naar school of naar je werk kan dragen! Dat vond Nintendo ook dus hebben ze voor het laatste Splatfest speciale shirts gemaakt.

De shirts komen in verschillende maten beschikbaar, zo is er de kindermaat 152 en de volwassen maten S, M, L en XL. Verder hebben ze hetzelfde design als de shirts in het spel. Ga je voor team chaos dan krijg je een zwart shirt met gouden opdruk. Kies je voor team order dan zal je een wit shirt met zilveren print krijgen.

Nintendo heeft nog niet precies bekend gemaakt wanneer de shirts in de verkoop gaan maar het zal ergens in juli zijn. Vermoedelijk voor het laatste Splatfest zal plaatsvinden. Koop je een (of meerdere) van deze shirts dan zal je ook speciale in-game content krijgen om je nog eens extra te belonen!

Zou jij graag zo’n shirt willen hebben en voor welke zou je dan gaan? Laat het ons weten in de reacties!