Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Terraria komt morgen naar de Nintendo Switch

De 2D sandbox-game heeft een releasedatum.

De 2D sandbox-game heeft een releasedatum.

Pipeworks Studios heeft aangekondigd dat het 2D-side-scrolling-spel, Terraria, 27 juni een digitale release krijgt voor Nintendo’s Hybride console. Ze zijn ook bezig met een fysieke release, maar het is nog niet duidelijk wanneer die in de schappen ligt.

In de wereld van Terraria is het de bedoeling dat je overleeft, wat je doet door te graven, bouwen en te vechten. De mineralen die er zijn te vinden zijn kun je gebruiken kleren en wapen van te maken, waarmee je jezelf kunt verdedigen. Ook is de wereld compleet naar eigen stijl in te richten.

Ben jij van plan dit spel voor de Switch te kopen? Laat het ons weten door middel van een reactie.