Vergelijkingsvideo Bloodstained: Ritual of the Night Switch vs PS4

Hoe groot zijn de grafische verschillen tussen de versies?

Bloodstained: Ritual of the Night is vanaf vandaag eindelijk beschikbaar op de Switch. De game kwam eerder deze week al uit op een aantal andere consoles, waaronder de PS4. Benieuwd hoe de Switch versie eruit ziet in vergelijking met de PS4? Het internet ook, en daarom is er een vergelijkingsvideo gemaakt waarin dit tegenover elkaar gezet is. De video kun je hieronder bekijken.

De spirituele opvolger van Castlevania: Symphony of the Night was een gehele tijd in ontwikkeling, het was aanvankelijk zelfs de bedoeling om de game naar de Wii U te brengen. In 2018 werd duidelijk dat de titel de overstap naar de Switch zou gaan maken, en daar is hij vandaag dan eindelijk op uitgekomen.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie