Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win een Super Mario Maker 2 strandlaken

De aankomende release van Super Mario Maker 2 vieren we met een zomerse prijsvraag!

De aankomende release van Super Mario Maker 2 vieren we met een zomerse prijsvraag!

Op 28 juni zal Super Mario Maker 2 in de winkels liggen en vanaf dan kun je weer volop aan de slag met het bouwen van Mario-levels. Om de aankomende release te vieren mogen we in samenwerking met Nintendo een wel héél erg leuke prijs verloten: 1x een prachtig Super Mario Maker 2 strandlaken.

Lig jij deze zomer in Mario-stijl op het strand? Om kans te maken op deze leuke prijs geef je antwoord op de volgende vraag: “Naar welke nieuwe mogelijkheid van Super Mario Maker 2 kijk jij het meeste uit?”

Stuur je antwoord met jouw gebruikersnaam op DN naar info@dailynintendo.nl. Meedoen kan tot en met 28 juni aanstaande. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Lig jij straks op dit prachtige strandlaken?

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per post gestuurd en Daily Nintendo is niet aansprakelijk voor het aankomen hiervan. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.