Rain City gameplay beelden

Een indie puzzel game met dieren, puzzels en heel veel regen.

Indie puzzel game Rain City komt aanstaande donderdag naar de Switch. Om alvast een beeld te krijgen van hoe deze game eruit ziet is onderstaande video verschenen, waarin youtube kanaal Handheld Players het begin van de game laat zien.

Rain City speelt zich af in de gelijknamige stad Rain city, waar dieren wonen en het nooit stopt met regenen. Jij speelt een kat die net aankomt in de stad, op zoek naar je verdwenen zus.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

2 gedachten over “Rain City gameplay beelden

Geef een reactie