Fire Emblem: Three Houses download kaart geeft nieuwe info over bestandsgrootte en DLC

Download kaarten met nieuwe info zijn in Japan in de winkels verschenen.

Download kaarten zijn eigenlijk een soort fysieke versie van een digitale game: je koopt een voucher met de code erop voor een digitale download. Ze zijn erg populair in Japan, en deze kaarten zijn daar vaak enkele weken voor release al beschikbaar. De verpakking van deze vouchers geeft daarnaast vaak informatie over de game die nog niet bekend was. Dit is ook zo in het geval van Fire Emblem Houses, waarvan de download kaarten momenteel in Japanse winkels verschijnen.

Zo staat er op de download kaart bijvoorbeeld de grootte van de game: Fire Emblem: Three houses heeft 11.9 gb vrije data op de Switch nodig. Een actief Switch Online abonnement zal nodig zijn voor sommige online aspecten, al is het niet duidelijk welke aspecten dit zijn. (momenteel is alleen bekend dat je op een in-game kalender kunt zien wat andere mensen op die dag gedaan hebben) De game ondersteunt Amiibo. Als laatst bevestigd de download kaart dat er downloadable content gaat komen in de vorm van nieuwe missies, side quests en outfits.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Fire Emblem: Three Houses download kaart geeft nieuwe info over bestandsgrootte en DLC

Geef een reactie