Trine 4 krijgt nieuwe gameplaybeelden op E3 2019

Kun jij de nachtmerries van de prins stoppen?

De Trine-serie keert terug naar de magie van 2.5D met Trine 4: The Nightmare Prince. Het verhaal gaat over drie helden die op reis worden gestuurd om op zoek te gaan naar de vermiste jonge Prins Selius. Deze helden genaamd Amadeus de Tovenaar, Pontius de Ridder en Zoya de Dief worden opnieuw verenigd tijdens een spannende zoektocht door sprookjesachtige landschappen vol gevaar.

De Prins lijdt ondertussen aan intens donkere dromen die door zijn magische talenten een monsterlijke vorm krijgen. Amadeus, Pontius en Zoya moeten deze vervloekte prins vinden en de wanhopige situatie oplossen voordat de wereld wordt overspoeld door nachtmerries.

Bekijk de nieuwe gameplaybeelden van Trine 4 hieronder :

Heb jij de eerdere spellen in de Trine-series gespeeld? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “Trine 4 krijgt nieuwe gameplaybeelden op E3 2019

Geef een reactie