Hoesje van Yooka-Laylee and the Impossible Lair onthuld

De nieuwe platformer van Playtonics duo krijgt een boxart.

Afgelopen E3 werd de nieuwste titel in de Yooka-Laylee-serie aangekondigd. Yooka-Laylee and the Impossible Lair is een 2.5D platformer met puzzelelementen. De game is geen direct vervolg op de originele Yooka-Laylee, maar een compleet nieuw verhaal voor het duo Yooka en Laylee.

Vandaag is het Switch-hoesje van de game onthult op website van verschillende winkels, zoals Amazon en GameStop. Het hoesje is gebaseerd op het officiële artwork voor de game en is hieronder te bekijken. De verschijnt naar verwachting dit jaar nog.

Bron

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

4 gedachten over “Hoesje van Yooka-Laylee and the Impossible Lair onthuld

Geef een reactie