Takashi Tezuka beoordeelt Mario Maker-creaties in Nintendo Minute

Kunnen Kit en Krysta zichzelf meester levelmakers noemen?

In de nieuwe aflevering van Nintendo Minute schuift Takashi Tezuka, producer van Super Mario Maker 2, aan om levels te beoordelen die zijn gemaakt door hosts Kit en Krysta. In de zes-minuut-durende video laten beide één zelfgemaakt level zien, om vervolgens tips te krijgen van Takashi Tezuka.

Vanaf volgende week vrijdag kunnen we allemaal aan de slag met de nieuwe Mario Maker voor Nintendo Switch. Als je alvast wat nieuwe gameplaybeelden wil zien, kun je de nieuwe aflevering van de webserie hieronder bekijken.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie