Realm Royale is vanaf nu free-to-play op de Switch

De battle royale game is vanaf nu gratis te spelen.

Realm Royale kwam vorige maand uit op de Switch. Hoewel het een free-to-play game hoort te zijn kwamen veel mensen erachter dat de Switch versie alleen te spelen was als je de ” Founder’s Pack” gekocht had. Nu, een maand later, is dit gelukkig opgelost. De free-to-play versie is apart toegevoegd aan de Switch e-shop, waardoor je dus wel even moet opletten welke versie je precies download. De “Founder’s Pack” is namelijk nog wel gewoon aanwezig, geïnteresseerden kunnen hiermee naast de game een exclusieve mount, kippen outfit en spray kopen.

Realm Royale is een gratis te spelen battle-royale game. Het spel was voorheen een spelmodus en is tegenwoordig een spin-off van de hero shooter Paladins, die ook op de Switch verschenen is.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Realm Royale is vanaf nu free-to-play op de Switch

Geef een reactie