Graveyard Keeper Switch beelden

Voor wie altijd al een grafmeester heeft willen zijn?

Graveyard Keeper, een middeleeuwse begraafplaats management game met een stijl die doet denken aan Stardew Valley, komt naar de Switch. Om alvast een beeld te krijgen van deze titel zijn er nu beelden online verschenen, die je hieronder kun bekijken.

In Graveyard Keeper speel je de opzichter van een middeleeuwse begraafplaats. Bouw en manage je begraafplaats terwijl het verhaal je ethische dilemma’s voorlegt en je wat moreel grijze keuzes moet maken. Je zult toch ergens geld vandaan moeten halen…

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Graveyard Keeper Switch beelden

Geef een reactie