Chinese accessoires versterken geruchten Switch Mini

Zou er binnenkort dan toch een aankondiging komen?

Al sinds vorig jaar duiken er geruchten op over een nieuwe versie van de Nintendo Switch. Nintendo zou volgens geruchten werken aan een Switch mini, een mogelijk goedkopere en wat beperktere versie van de hybride console. De geruchten komen nu opnieuw naar boven, dit keer door een mail van een Chinese accessoires-maker.

HonSon Group,een Chinese maker van accessoires van gameconsoles, heeft in een e-mail informatie naar buiten gebracht over nieuwe accessoires, en welk voor de Switch mini. Opmerkelijk, want deze console is nog helemaal niet aangekondigd. Je kunt je dan ook afvragen waarom een bedrijf accessoires gaat maken voor iets wat er niet gaat komen. Toch is vooralsnog niets officieel aangekondigd en blijft ook dit weer een gerucht.

Denk jij dat er op korte termijn inderdaad een nieuwe versie van de Nintendo Switch wordt aangekondigd?

4 gedachten over “Chinese accessoires versterken geruchten Switch Mini

Geef een reactie