Professor Lupo and his Horrible Pets verschijnt volgende maand op de Switch

Daarnaast is het mogelijk om de demoversie te downloaden.

Professor Lupo and His Horrible Pets is een hectische puzzel-avonturenspel dat enkele maanden geleden werd aangekondigd voor de Nintendo Switch. De gamestudio Beautifun Games liet vandaag weten dat de Switch-versie op 17 augustus verkrijgbaar is in de Nintendo Eshop. Het is vanaf vandaag ook mogelijk om de demoversie uit te proberen.

Professor Lupo is een ruimtewetenschapper op het Aurora Space Station die door de melkweg is gereisd en de meest indrukwekkende verzameling aliens heeft verzameld: zijn horror huisdieren. Ze lijken misschien schattig en onschadelijk, maar niks is minder waar. Ze veranderen in monsters wanneer ze in de buurt van mensen komen. Jouw taak als stagiair was volgens de professor altijd al om als lokaas te dienen voor deze enge aliens. Maar nu moetje een nieuwe manier vinden om te ontsnappen, of je wordt het volgende hapje van de aliens.

Geef een reactie