Kom alles te weten over Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer

Deze keer krijgt Cadence help.

Vandaag heeft Nintendo een video geüpload op haar Youtube-kanaal over Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer. In deze video kom je over alles te weten over wat er allemaal te doen is in dit ritmespel. Wist je bijvoorbeeld al dat als je game over gaat je al je rupees en sleutels kwijt raakt?

In Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer komt Cadence plosteling in Hyrule terecht zonder dat ze weet hoe ze daar is gekomen. Snel komt ze er achter dat de schurk Octavo prinses Zelda, Link en de koning van Hyrule in een diepe slaap heeft gebracht. Nu is het aan Cadence om hun wakker te maken en samen Hyrule te redden.

De video is hieronder te bekijken.

Wat zijn jouw gedachten over deze nieuwe titel? Laat het ons weten in de reacties.

3 gedachten over “Kom alles te weten over Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer

Geef een reactie